top of page

Practically kuka?

wood%20plane_edited.png
wood plane.png

Meistä:

PracticallyWood alkoi alun perin vuonna 2018, kun intohimoinen puutöiden harrastaja Alex Bykov osti ensimmäisen CNC-koneensa.

Siitä lähtien hän on tehnyt puusta kaikkea, mikä vain on mahdollista.
Yhdessä vaimonsa Shiran kanssa hän alkoi suunnitella ja valmistaa tuotteita sillä ajatuksella, että kaikilla tavaroilla pitää olla sekä merkitys että käyttötarkoitus mutta myös sellainen muoto, että niitä voi käyttää oman kotinsa sisustamiseen.

Tämä harrastus, joka alkoi puisten lahjojen valmistamisesta ystäville ja perheenjäsenille, oli kehittynyt yritykseksi, jolla on tyytyväisiä asiakkaita kaikkialta maailmasta.
Inspiraatio PracticallyWood:n tuotteille tulee niiden tekijöiden harrastuksista ja mielenkiinnon kohteista sekä kaikesta, mikä heitä ympäröi.

PracticallyWood tiivistyy siihen ajatukseen, että hyödyllinen kohtaa kauniin sekä siihen, että sen tuotteet auttavat omistajiaan heijastamaan omaa persoonallisuuttaan huoneidensa sisustukseen, olivat ne sitten olo- tai työhuoneita.

 

PracticallyWood logo

Alex

Alex Bykov woodworker and the owner of PracticallyWood

Alun perin Alex on sähköasentaja, puutöissä hän on itseoppinut. Hän on lapsesta saakka nauttinut erilaisista projekteista, joita voi toteuttaa käsin. Alex etsii alituisesti uusia tapoja kehittää taitojaan.

Sillon, kun Alex ei ole yltä päältä sahanpurun peitossa, hän nauttii luonnossa pyöräilemisestä ja podcastien kuuntelemisesta.

 

Shira

Shira Arieli PracticallyWood

Shira vastaa yrityksen hallinnoinnista. Hänen taustansa on operatiivisessa johtamisessa ja intohimonsa erilaisten tapahtumien ja matkojen suunnittelussa. Hän osallistuu myös tuotteiden suunnitteluun ja laadunvarmistukseen.

Kun hän ei ole netissä etsimässä tavarantoimittajia ja hallinnoimassa työtehtäviä, löydät hänet todennäköisimmin keittiöstä leivontaprojektin parista.

 

bottom of page